Thuiswerken bij Teleperformance

Bij Teleperformance leveren wij een uitstekende klantbeleving, via elk kanaal, op ieder moment Ons primair doel is het leveren van een uitstekende klantbeleving voor de eindgebruiker. Jij dus als je contact opneemt met jouw leverancier. Of dat is via de telefoon, e-mail, social media of chat.

Transforming passion into excellence

Hierdoor creëren we allerlei kansen voor onze medewerkers, opdrachtgevers en aandeelhouders. Dit komt voort uit onze toewijding en passie voor een excellente service. We zijn van meer waarde voor onze medewerkers, opdrachtgevers, eindgebruikers en aandeelhouders. Each Interaction Matters. Door onze expertise op het gebied van klantcontact weten we hoe het moet: de beste customer experience voor de eindgebruiker van onze opdrachtgever. Dat we het goed doen, is ook bekend in de markt. Onze opdrachtgevers zijn stuk voor stuk A-merken en daar zijn we trots op.

De wereld verandert en Teleperformance verandert mee

We kunnen onze koppositie niet behouden zonder door te ontwikkelen, we innoveren continue op verschillende gebieden. Bijvoorbeeld po het gebied van speech analytics. Of op het gebied van omnichannel customer service vanuit 1 tool. Dat betekent dat ieder bericht van dezelfde persoon in 1 overzicht te zien is, of dat nu via facebook, Twitter, WhatsApp of telefoon is achtergelaten.

Onze medewerkers

We gaan van Teleperformance een great workplace maken Wat zo’n vijf jaar geleden een prettig werkklimaat was, scoort nu beneden de maat. We creeëren graag het beste klimaat voor onze collega’s, daar blijven we aan werken. Voor onze mensen, maar ook omdat we niet kunnen uitblinken in een ultieme customer experience, zonder onze mensen. We are proud of our contactenter agents.

Onze diensten

Middels operational excellence worden wij onder meer de beste leverancier binnen ons vakgebied Innoveren. innoveren. innoveren. Innoveren is het sleutelwoord om mee te blijven doen op topniveau in de contactcenter branche. Dat betekent nieuwe kanalen aanboren en huidige kanalen voorzien van de nieuwste technische ontwikkelingen. Zoals bijvoorbeeld speech analytics.

Onze opdrachtgevers

Klanten centraal stellen, zodat ze nog langer bij ons blijven en nog positiever over ons spreken Customer experience geldt niet alleen voor de eindgebruiker van onze opdrachtgever, die experience bieden we ook aan onze opdrachtgever. Wat is de lange termijn visie van onze opdrachtgever? En waar kunnen wij bijdragen om doelen te bereiken, liever nog overtreffen.